Fashion

Fashion

joi, 19 septembrie 2013

Noua colecţie Musette pentru Toamnă/Iarnă 2013/2014


 Poza urmatoare

Debutul toamnei soseste cu vesti extrem de bune in legatura cu noua colectie de accesorii pentru sezonul toamna/iarna 2013-2014.
După cum te-ai obişnuit deja, pantofii şi genţile Musette sunt obiecte râvnite ale fiecărui sezon, adecvate oricărui stil vestimentar de la casual la business sau elegant.
In acest sezon se poarta pielea,cuiele si lemnul.In sezonul de toamnă/iarnă 2013-2014, Musette a ales o paletă cromatică ce te va cuceri instantaneu: negru, roşu intens, albastru cobalt, nude şi mov prună sunt variantele ce pot caracteriza viitorii tăi pantofi sau viitoarea ta geantă. 
 
Din punct de vedere al modelelor, lucrurile devin şi mai interesante, cu atȃt mai mult cu cȃt, într-un sezon al contrastelor şi extremelor, colecţia Musette îţi propune de la pantofi joşi de inspiraţie masculină, la pantofi stiletto în cel mai intens roşu lăcuit.
Si pentru că am menţionat pantofii stiletto, în acest sezon ei redevin centrul atenţiei, cu vârful ascuţit, fiind cu siguranţă în topul preferinţelor majorităţii iubitoarelor de pantofi. In nuanţe de nude, bleumarin, negru sau roşu, aceştia sunt cheia unei ţinute de efect, atât pe timpul zilei, cât şi la ieşirile de seară.
Desigur, pentru că vorbim despre o colecţie destinată sezonului toamnă/iarnă, nu lipsesc modele de cizme şi botine joase sau cele cu tocuri ameţitoare.
 Poza urmatoare




 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu